Betaalbaar, betrouwbaar, zekerheid

De gezondheidszorg is volop in beweging: bekostiging in 3 segmenten, een meer georganiseerde eerstelijnszorg. Nieuwe zorgmodellen en de toenemende druk op bestaande budgetten leiden ook tot andere initiatieven. Niet alleen om de zorg efficiënt te houden, maar ook om deze betaalbaar te houden. Een gezonde financiële positie is belangrijk. Grote uitgaven of investeringen hoe pakt u het aan? U wilt uw apparatuur, inrichting en uitrusting up-to-date houden. De druk van de inspectie wordt sterker. U wilt kunnen vertrouwen op uw apparatuur en de zekerheid hebben dat het voldoet aan alle eisen. Financiële dienstverlening kan een manier zijn om de inzetbaarheid van de aanwezige apparatuur te optimaliseren. Het onderhoud en reparatie kunt u ook uitbesteden. Gezamenlijk biedt het u zekerheid, waardoor u zich kunt concentreren op de zorg voor uw patiënten.

Hoe werkt het?

U krijgt gedurende 5 jaar de autoclaaf ter beschikking (huur) tegen een vaste prijs per maand. Deze dienst wordt uitgevoerd door onze partner MediCapital Solutions. Voor al uw vragen, onderhoud of herstelling neemt u contact op met ons. Het onderhoud wordt door de technische dienst van Mediq verzorgd.

Uw voordelen op een rij

  • Optimalisatie van uw  financiële positie, balans of meer investeringsruimte.
  • Deskundig onderhoud en continuïteit tijdens storingen (vervangende apparatuur mogelijk).
  • Jaarlijks onderhoud om te voldoen aan de eisen van de inspectie.

Interesse?

Geef dit dan direct door via onderstaande button, wij nemen dan spoedig contact met u op!

Klik hier om uw interesse door te geven

Indien u direct meer wilt weten over het aanbod financiële dienstverlening van Mediq kan dat natuurlijk ook. U kunt dan contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Tel: 0800 20 113
E-mail: info@mediq.be


Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9:00 - 13:00 en van 13:30 - 17:00 uur.