Een selectie van onze merken

Voor u geselecteerde producten

Toevoegen aan winkelwagen
  • € 185,36 (excl. BTW)
    € 196,48 (incl. BTW)

Mediq voor kinesitherapeuten

Voor kinesitherapeuten heeft bij Mediq een uitgebreid aanbod medische hulpmiddelen en apparatuur. Wij zijn ook de trotse distributeur van onder andere Philips, Push/Push Sports en Wesseling. Dankzij waardevolle samenwerkingsverbanden met partners kan Mediq beschikken over innovaties en kennis. Bovendien maken we via andere Mediq-vestigingen gebruik van expertise vanuit andere landen, ook op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten. Daardoor kunnen we goed inspelen op de wensen van de kinesitherapie praktijken om ons productassortiment continu te optimaliseren.


Bestelgemak

Als kinesitherapeut bestelt u bij Mediq de producten voor uw praktijk snel en eenvoudig online via internetcatalogus PlusPunt. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van producten; u kunt ook rekenen op onze deskundigheid op het gebied van producten, logistiek en efficiëntie. Met de Scanmodule bijvoorbeeld beheert u eenvoudig uw voorraad. Maak daarnaast gebruik van onze logistieke flexibiliteit, zodat u niet misgrijpt tijdens behandelingen in uw praktijk.


Bij kennis blijven

Mediq is niet alleen uw leverancier van uitstekende, betaalbare medische hulpmiddelen en apparatuur, maar ook uw kennispartner. We bieden geaccrediteerde bijscholingen, digitaal zowel als klassikaal.


Mediq heeft als missie om u tijd te besparen, zodat u zich kunt richten op uw cliënt en uw zorgproces. Heeft u interesse in wat wij voor u als kinesitherapeut kunnen betekenen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.