Inloggen

U hebt al eerder via de website van Mediq besteld:
Klik op de knop ‘inloggen’ in de rechter bovenhoek. U kunt direct inloggen in dit scherm met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

U bent nog geen klant bij Mediq:
Klik op de knop 'Registreren' in de rechter bovenhoek en vul alle verplichte velden in. Hiermee heeft u uw account aangemaakt. U ontvangt per e-mail een bevestiging met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Bekijk vervolgens de opties in uw profiel om te bepalen welke informatie u nog moet aanvullen (bijvoorbeeld afwijkende afleveradressen). 

Uw persoonlijke favorietenlijst

Als u bent ingelogd kunt u artikelen uit onze webshop markeren als ‘favoriet artikel’. Hierdoor kunt u deze artikelen snel terugvinden en bestellen. Om een artikel aan uw persoonlijke favorietenlijstje toe te voegen, zoekt u het product in onze webwinkel en klikt u op het ‘hartje’ bij het product. Het artikel wordt nu toegevoegd aan ‘uw favorieten’.

Hoe vind ik mijn persoonlijke favorietenlijstje?
Als u bent ingelogd, ziet u in uw persoonlijke Profiel een link ‘Mijn favorieten’ aan de linkerkant van de pagina. Door hierop te klikken komt u bij uw favorietenlijstje.

Uw bestellijst orderhistorie

Als u bent ingelogd ziet u in uw Profiel een link ‘Mijn orders’. In deze lijst staan alle orders die u in deze webshop gedaan heeft. Ook ziet u de status van een order.

Problemen met inloggen?

Heeft u problemen met inloggen? Misschien heeft u niet het juiste wachtwoord ingevoerd. Hier kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Lukt het inloggen nog steeds niet? Breng ons op de hoogte door onderstaand contactformulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om het inlogprobleem te verhelpen.

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden